Similar Posts

5 Comments

  1. Så utrolig spennende å lese bloggen – det blit litt som å få Afrika inn i stua:)
    Dette er noe annet enn hastige meldinger eller korte tlf.samtaler – håper det kommer flere oppdateringer fra dere. Kos dere videre:)

  2. Aritg å lese, og vil bare høre mer og mer! Hilser til hele klassen, skjønner at dere er på en utrolig reise,- en hilsen fra mamman til Ole!

  3. Jeg håper dere etterhvert (mellom loppebitt og solbrenthet) kan laste opp noen bilder å legge ved bloggen. Det hadde vært kjempeartig:)
    Kos dere videre. Kjempeklem fra mamma`n Marianne.

  4. høres ut som en dødsbra tur! Har dere tenkt dere innom Kampala tar jeg det som en selvfølge at dere tar kontakt. Kos dere på alle FN-kontorene. Hilsen Kristine som gikk FN-linja i fjor og bor i Uganda i år!

  5. Superartig og koselig å høre fra dere! Har snakket med Mathias et par ganger – høres fornøyd og glad ut! Her i huset reiser vi med dere på kartet og internett, lærer noe nytt hver dag om Afrika. Mormor i Oslo har Tanzaniakart over hele stuebordet! Ha det fortsatt fint! I Trondheim har vi gått på ski i dag – masse snø! Sikkert fjernt for dere. Hilsen Siri, mamma'n til Mathias.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *