Dreambird er ute!

Dreambird er ute! Elever ved Sund folkehøgskole og Peder Morset folkehøgskole har spilt inn verket «Dreambird» av Stina Stjern. Du finner det på strømmetjenestene, og bandet kaller seg «The new Nicki orchestra».

Familiedagen med ny påmeldingsfrist

Lørdag 5. mai er det familiedag på Sund. Dette er en flott dag for både elever og familie. Arrangementet begynner kl. 1130 med markedsboder, underholdning, foredrag, utstillinger og aktiviteter. Deretter blir det felles underholdning, og alle elever og familiene samles på linjene for å høre hva de har gjort i året …

Opptaket er i gang

Vi tar daglig opp elever til neste skoleår. Du kan søke så lenge det er plass. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål!

Opptaket er i gang

I dag, onsdag 1. februar, sender vi ut de første opptaksbrevene til elever som søker plass på Sund skoleåret 12/13. Heldigvis kan du fortsatt søke på Sund. Vi tar opp elever så lenge vi har plass på den linja du søker på.

Har du sett vårt online-magasin?

Hvis ikke, så vil jeg anbefale det. Vi er litt stolte av det 😉 Du finner det her: http://issuu.com/sundfhs/docs/sundmagasin-no1-2011?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml Det er fortsatt mulig å søke på Sund. Noen linjer begynner å fylles opp, så det kan være lurt å bestemme seg raskt!