Nicaraguagruppa er tilbake i urbane strøk

Etter noen dager ute i et naturreservat er U-land Nicaragua tilbake i litt mer urbane strøk. Her er hva lærer Morten skriver:

Hallo! Da er u-land Nica tilbake i urbane strøk. Ihvertfall noen av oss. Julia har reist med dans og kultur-gruppa til den karibiske kysten, naermere bestemt Bluefields, derfra skal de til Rama Keys på dagstur og til Orinoco for a feire Garifuna-folkets nasjonaluke! Sjekk stedsnavnene paa wikipedia eller google earth. Dette er ikke hvor som helst. De som nå utgjør dans og kultur-gruppa er Edda, Maria, Lena, Bjørnar og Emilie.

Kvinne-gruppa som består av Ask, Ida Sofie og Ann-Synnøve er i byen Esteli og skal ha møter med ulike organisasjoner og jobber med å intervjue ulike øvrighetspersoner i samfunnet om kvinners rettigheter.

Kaffegruppa reiste i går søndag til Somoto for å treffe kaffekooperativet Prodecoop og har faatt hjelp av de til å reise til kaffefincaen El Zapote som ligger 16 kilometer fra Somoto ca. 1300 moh over havet. Sikkert kaldt, men perfekt for kaffe! Kaffegruppa er Lilja, Maja og Caroline.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *