Nytt reisemål for fotolinja

Høsten 2015 reiser fotolinja til California. Vi har drømt om dette reisemålet lenge, og i år hopper vi i det og reiser på studietur til California.

Fotolinja på Sund folkehøgskole har reist kloden rundt på utkikk etter de beste fotomulighetene. I India fant vi folkeliv og sterke farger, i Australia fant vi unike landskapsmotiver og nå er det Californias pulserende liv vi skal fange.

California for fotografer

Det er tre gode grunner til å reise til California for å fotografere:

  • Byene byr på et unikt folkeliv med mange sterke motiver
  • Flere av verdens mest anerkjente kunst- og fotogallerier holder til i dette området
  • Du finner mange av populærkulturens ikoniske steder i California

Rundreise i California

Studieturen varer i tre uker. I løpet av disse ukene besøker vi blant annet Los Angeles, Santa Monica Beach, San Diego og selvsagt Hollywood.

 

Når vi først har kommet til California, så reiser vi mellom byene og du får dermed også oppleve den fantastiske naturen i området.

Det blir nok mest fotografering på turen, men det er ikke til å legge skjul på at California også byr på mange andre spennende ting. I løpet av turen blir det satt av tid til både surfing, sightseeing og andre aktiviteter.

Jobb med ditt eget prosjekt

Alle fotoelevene har egne fotoprosjekter som de jobber med på turen. En viktig del av turforberedelsene vil være å finne det gode, unike prosjektet som du brenner for å realisere. California er drømmenes land, og kanskje er det akkurat der fotodrømmen din blir sann?


Fotoentusiaster som vurderer folkehøgskole kan ta en kikk på Foto USA på Sund folkehøgskole for å finne ut mer om linja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *