TINE Fotballskole

For 10-ende år på rad arrangerte fotballinja på Sund folkehøgskole Tine-Fotballskole, 16–19 september.

Fotballskolen gjennomføres med fotballinjas elever, i samarbeid med Inderøy Idrettslag. Gjennom dette tiltaket har derfor over 500 lokale fotballspillende inderøyninger i grunnskolealderen blitt kjent med fotballinjas elever, samt fått et positivt forhold til Sund folkehøgskole. Dessuten har de forhåpentligvis hatt det gøy med fotball, samtidig som de har lært noe.

Også årets elever gjennomført skolen meget bra, med mange positive tilbakemeldinger. Elevene utrykker at det var givende å jobbe med motiverte unger. Selv om det er mye arbeid, spesielt med forberedelsene og planleggingen før selve aktiviteten starter. Men det er mye læring i å se at et arrangement for ca. 50 stk., er krevende.

Kommende elever på fotball- eller ballidrettlinja kan glede seg til de skal arranger Tine-fotballskole. Det er både morsomt og lærerikt.

Til slutt en takk til årets elever på fotballinja, dere gjorde det til en glede for meg å være ansvarlig for skolen. Det mest tilfredsstillende er å oppleve fornøyde unger. Også en takk til Tine, det blir ikke en ordentlig fotballskole uten sjokkomelk (YT), T-skjorte og sekk. Bare spør de yngste deltakerne!

Med hilsen

Jan Petter Hemnes

Hovedansvarlig Tine-Fotballskole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *