Oppdatering fra oss på Jazzlinja

Hei!

Akkurat nå befinner vi oss i en liten landsby rett utenfor Hampi. Her er det utrolig fint! Vi bor i bambushytter, og det er aper over alt. Vi spiser masse god mat, og øver til konsert som vi skal ha på søndag. Igår var det muslimsk/hinduistisk helgenfestival. Lokalbefolkningen hadde gravd et stort hull i bakken og laget et enormt bål, som de danset rundt hele natta. Vi ble også invitert med, og det var kjempegøy!

Iløpet av uka kommer rytmikklæreren vår Guru hit og skal ha mer undervisning med oss, det gleder vi oss til.

Tidligere har vi vært i både Banglore og Chennai. I Banglore har vi hatt undervisning med rytmikklæreren vår Guru samt vokal-og harmonikklæreren vår Vani. Utrolig flinke lærere som vi alle er svært inspirert av. Vi var også på konsert i et bygg formet som en fiolin. Det var en utrolig opplevelse! En indisk konsert varer gjerne i 3 timer, og de spiller i samme toneart hele tiden. Vi har også tatt tuktuk rundt i byen og sett diverse serverdigheter og truffet mange hyggelige mennesker.

I Chennai fikk vi fordele oss inn i grupper ettersom hva vi hadde lyst til å oppleve. En gruppe reiste til en fiskelandsby litt lengre ut på kysten, mens en annen gruppe ble igjen inne i byen. Der var noen av oss på sjakk VM og så Magnus Carlsen spille (håper noen så innslaget av oss på TV2!), samt ble kjent med en flott mann som tok oss med ut fra byen og viste oss en gammel stein-bygd, tok oss med til gården sin, og til slutt til et tempel der vi fikk ri på en elefant. Den andre gruppa fikk mange flotte bekjentskaper med lokalbefolkningen, spiste lokal sjømat, badet med kyr på stranda og spilte konserter.

Vi nyter avkoblingen fra bråk og støy fra storbyene her i Hampi, og gleder oss til hva de siste dagene i India vil bringe!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *