Matpris til Sund folkehøgskole

Vinnere av Matprisen 2016

Sund folkehøgskole vant Debioprisen under utdelingen av Matprisen 2016.

Vinnere av Matprisen 2016

Matprisen er hele landets hyllest til de som er med på å øke forbruket og produksjonen av økologisk mat. Enten det er bønder, kokker, små, store, private eller offentlige aktører, bedrifter og personer. Prisen ble etablert i 2013, og dette er første gang en folkehøgskole går helt til topps i konkurransen.

Dette er var juryens begrunnelse

Sund Folkehøgskole legger til rette for gode kostholdsvaner hos unge mennesker bidrar til å skape bevisste og ansvarlige forbrukere. De har arbeidet målrettet med sin satsing på økologisk og bærekraftig servering. De deler villig sin inspirasjon og kunnskap med andre, og kommuniserer bredt sin satsing på økologi og bærekraft ved å bruke Debios valørmerke.

For å lykkes med en satsing på økologi og bærekraft vet vi at flere enn kokken eller administrerende direktør må involveres. Ved Sund Folkehøgskole er hele virksomheten med i arbeidet, de arbeider med råvarer fra jord og fjord til bord, og de kommuniserer tydelig på sine nettsider hva og hvorfor de gjør det de gjør. De siste årene har andelen økologisk mat hos prisvinneren steget drastisk, og de har nå Debios valørmerke i sølv.

Klikk her for å lese mer om maten på Sund folkehøgskole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *