Kunstkurs og festivalutstilling

Header Midtnordisk kunstfestivalFra 23. til 30 juni arrangeres Midtnordisk kunstfestival på Sund folkehøgskole. Kursdeltagerne bruker en uke på folkehøgskolen til å fordype seg innen ulike kunsteriske uttrykk og få påfyll til videre arbeid.

Rikt kurstilbud under Midtnordisk kunstfestival

Kursdeltagerne kan velge mellom en rekke forskjellige kurs under Midtnordisk kunstfestival.

Sommeren 2018tilbys disse kursene:

Festivalutstillingen

Festivalutstillingen er midtnordens største amatørutstilling og er unik i sitt slag.

Utstillingen er en av grunnsteinene til Midtnordisk kunstfestival. Den var en av de første arrangementene festivalen ga seg i kast med under oppstarten – og har vært et fast innslag siden.

Festivalutstillingen er åpen for alle å delta i, uansett alder, kunstnerisk uttrykk og erfaring. Man trenger ikke engang å være kursdeltaker for å delta i utstillingen som bedømmes av en jury.

Juryen deler ut flere stipender. Hovedstipendet er delt utstillingsplass i regi av Nils Aas Kunstverksted som også bidrar med ungdomsprisen.
Andre stipender som deles ut er blant annet Østerlies tre materialstipender, et kurs- og oppholdsstipend : fritt valg av kurs og opphold med helpensjon på neste års MNK, publikumsprisen, samt flere andre priser og stipender.

Andre aktiviteter under Midtnordisk kunstfestival

Søndag 24. juni kan man oppleve Gunnar Danbolt. Han har i mange år vært fast foredragsholder ved Midtnordisk kunstfestival. Han har et kunsthistorisk foredrag i lys av årets festivaltema. Klikk her for å forhåndskjøpe billett til Gunnar Danbolts foredrag.

Det er også anledning til å handle inn utstyr i festivalbutikken til Østerlie Kunst og Farge. Denne velassorterte faghandelen for kunstnere tar med seg et tilpasset varesortiment, slik at du kan få kjøpt alt utstyret du trenger til kursene.

Hvis du har et eget prosjekt som du ønsker å jobbe med, og vil være på festivalen uten å delta på noen av kursene, så er det mulig å leie seg studioplass på folkehøgskolen under Midtnordisk kunstfestival.

illustrasjon

For de som ønsker ulike former for behandling, som kraniosakralterapi, ansiktsmassasje eller Timani, så har Human in Resonance gode festivaltilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *