Ketil Haugsand på hjemmebane

Ketil Haugsand spiller konsert på Nils Aas kunstverksted søndag 24. juni. Konserten er en del av markeringen av Sund folkehøgskoles 150-årsjubileum.

På konserten møter vi en av vår tids betydelige cembalister og tidligmusikkpersonligheter i fri dressur. Med et håndplukket utvalg barokkmusikk skal Ketil Haugsand ta oss gjennom en unik konsert. – Programmet blir presentert og kommentert på sedvanlig hyggelig måte, lover Haugsand. Vi kan vente oss en konsert med høy kunstnerisk kvalitet krydret med anekdoter både om musikken og hans forhold til Inderøy og Sund folkehøgskole.

Lørdag 23. juni spiller Haugsand på åpningen av Killi-Olsens utstilling på Nils Aas kunstverksted, og dagen etter har han en egen konsert på samme sted.

Musiker med hjerte for Inderøy

Ketil Haugsand er bosatt i Köln, men har et hjerte som banker for Inderøy. Hans far, Albert Haugsand, var rektor på Sund folkehøgskole fra 1948 til 1974, og minnene fra oppveksten på Inderøy henger fortsatt i.

– Det er bare Sund jeg føler meg hjemme, sier Ketil Haugsand. Han vender tilbake til Sund folkehøgskole og Inderøy hver sommer for å være lærer på barokkmusikkurset som Ringve museum arrangerer på folkehøgskolen under Olavsfestdagene. – Det var det lett å takke ja når folkehøgskolen spurte om jeg ville holde en konsert i forbindelse med 150-årsjubileumet, avslutter Haugsand.

Tid og sted for konserten

Tid: søndag 24. juni klokken 18

Sted: Nils Aas kunstverksted på Straumen, Inderøy

Billetter til konserten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *