Flotte første uker på Sund

Nå begynner vi endelig å falle litt til ro på Sund folkehøgskole. Etter en uvanlig oppstart med selvpålagt karantene-dager, er vi nå i gang i mer eller mindre normalt gjenge. Det er så fint! De siste dagene før helga har vi jobbet med natur og mat, og sammenhengen mellom de to. Regnskoglinja er på tur til Røros, men ellers er alle på skolen.

Det er jazzkonserter, diskusjoner, valgfag, volleyball, soppsanking, fotografering, fiske, matlaging og håndverk. Det er mandags-bading og bålbrenning, morgensang og bli-kjent-aktiviteter. Dette blir et flott folkehøgskole-år, det er helt sikkert.

Vi legger ved noen bilder fra Historisk håndverk og Street food de siste ukene, slik at dere ser litt hva vi har holdt på med!

 

Historisk handverk-linja var på Stiklestad de første fem dagene av skoleåret. Der jobbet elevene både med nålebinding og lærte å spille et gammelt brettspill fra middelalderen som heter hnefa taffel. Caritha vant!

 

 

På Street food er de godt i gang, og første rett de lagde var Taco – og som du ser, her er alt laget bra bunnen. Nam! Elevene på fotolinja har tatt bildene <3

 

 

Zyad og Tina lager verdens beste taco-lefser på takka.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *