Fotoklassen vel hjemme i Norge!

Hola!

På fredag kom vi i fotoklassen vel hjem fra Cuba og det var både deilig å komme hjem og veldig trist å dra fra Cuba og våre venner der nede. Vi har opplevd så mye og hatt det så gøy, stor koset oss hver dag og til og med vært 4 dager på stranden når vi hadde fridager. Også som dere leste litt overfor her, så har vi fått nye venner på Cuba som er også vennene til Albert. De er utrolig hyggelige og koselige. Vi har for det meste tilbringet tiden med dem når vi har vært i Havana, hvertfall noen av oss. Julia, Frida, Merete, Eva, Elin og Soiny var på Salsakveld med Lucy, Bernardo (som også blir kalt av Julia og Soiny, Berni), Yanaisy og Wilfredo og hadde det utrolig gøy + Yobel (guiden vår) kom etterhvert og ble med oss. Han hadde veldig lyst å se hele klassen danse salsa og lære oss det og det fikk han. Og må nok ikke glemme at denne gjengen har også haiket på Cuba, ikke verst eller hva dere? Vi satt nok ikke alene i bilen, Frida, Eva, Elin og Merete satt med Lucy på vei til også har Soiny og Julia haiket med Bernardo og Wilfredo.

Vi har vært rundt omkring på Cuba og stedene var : Vinales, Trinidad, Santa Clara, Cienfuegos og selvfølgelig byen selv Havana. Tror de fleste likte seg best i Havana og Trinidad. Vi har tatt masse bilder her og der på Cuba og har kjørt mange timer med buss hit og dit.

Vi har vært på museum og har vært i huset hvor Che Guevara bodde og fått vite mer om Che Guevara. Vår oppgave er å ta bilder av menneskerverd og alle i klassen har vel noe klare bilder til ustillingen.

Vi har også bodd en natt hos vertsfamilie som også var gøy. Ble kanskje noen utfordringer for noen å prøve å snakke med vertsfamilier bortsett fra noen som var heldige som fikk noen som snakket engelsk. Greit å kunne litt spansk og har med ordbok når man trenger det.

De siste dagene i Havana har vært bra. Anne, Eva, Elin, Frida, Julia, Soiny, Merete og Albert fikk dra å se på gamle jobben til Lucy som var skjortefabrikk også fikk vi lov å bli med Bernardo på jobb og tok bilder av det. Den nest siste dagen som var onsdagen så var noen på marked og 3 stykk ble med Yobel og gikk til en stor kirkegård og gikk litt rundt i halve Havana. På kvelden var det avskjedfest med Lucy, Yanasiy, Barnardo, Wilfredo, Yoelandis og resten av familier og vennene deres. Vi fikk god mat som Lucy hadde laget til oss og dem. Noen gikk litt tidligere hjem enn andre som ble igjen med gjengen. Vi tok bilder og lekte en lek som Yanasiy lærte oss. Etterhvert måtte vi tilbake til hotellet for å pakke og få nok søvn før reisedagen. Var trist å si hade til dem, men vi fikk møte Lucy, Wilfredo og Bernardo. Var kanskje enda mer trist å ta farvell med dem utenfor hotellet før bussen gikk til flyplassen. Noen tårer ble flet og trist ble fotogjengen.

Slik har vi opplevd på vår tur og er utrolig fornøyde.

Gruppebilde av fotoklassen og våre venner på Cuba
Gruppebilde av fotoklassen og våre venner på Cuba

Klem fra oss i fotoklassen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *