TV-aksjonen NRK Regnskogfondet trenger deg!

TV-aksjonen 2015 går til Regnskogfondets arbeid med å redde regnskog i nært samarbeid med menneskene som bor der. Sund Folkehøgskole har inngått et samarbeid med Regnskogfondet og TV-aksjonen fordi de setter stor pris på kunnskapen og samfunnsengasjementet til nåværende og tidligere elever.

Bevar regnskogen

Årets TV-aksjonsmidler skal bidra til å bevare noen av verdens største regnskogsområder i Peru, Brasil, DR Kongo og på øya Ny-Guinea.

Siden andre verdenskrig er verdens regnskoger halvert, og hvert minutt forsvinner store regnskogsområder for alltid. Gjennom årets TV-aksjon skal vi bevare regnskogen for klodens klima, vår felles framtid og for 260 millioner mennesker som har regnskogen som sitt hjem. For å oppnå dette trenger vi at frivillige engasjerer seg rundt omkring i Norge og mobiliserer for å bevare regnskogen.

Engasjer deg

logo

Det er mange måter å engasjere seg på. Du kan for eksempel bli med i din lokale kommunekomite som er ansvarlig for TV-aksjonen i din kommune, du kan arrangere aktiviteter til inntekt for TV-aksjonen, du kan bli bøssebærer eller du kan oppfordre skoler til å ta i bruk undervisningsopplegget som er utviklet for TV-aksjonen. Kom gjerne med egne forslag, sammen skal vi vokte regnskogen.

Årets TV-aksjon går av stabelen 18.oktober. Bli med på verdens største dugnad!

Les mer om årets aksjon på www.blimed.no

Kontakt fylkesleder der du bor for å bli med i årets TV-aksjon: http://blimed.no/kontakt/ditt-fylke

For mer informasjon kontakt

Eirik Hjulstad Iversen, fylkesaksjonsleder i Trøndelag på epost: trondelag@tvaksjonen.no eller mobil: 918 63 677

Følg tv-aksjonen på facebook: facebook.com/tvaksjonentrondelag


 

Hvis du er interessert i miljøvern og vurderer folkehøgskole, så sjekk ut linjene Regnskog og U-land på Sund folkehøgskole

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *