– Personlig postkort styrket avgjørelsen

Anna flyttet hjemmefra og begynte på Sund folkehøgskole. Det var bra for henne, forteller far Bjørn-Frode Løvlund.

Anna Løvlund fra Elverum gikk på Sund folkehøgskole skoleåret 2015-16. Pappa Bjørn-Frode Løvlund er godt fornøyd med valget Anna gjorde. Foto: Eli Johanne Haugen

Faglighet og personlig oppfølging

Bjørn-Frode Løvlund er far til Anna som gikk på fotolinja ved Sund folkehøgskole skoleåret 2015-2016. Da hun valgte å gå på Sund folkehøgskole, var han godt fornøyd med valget.

– Anna fikk gode anbefalinger fra broren sin, som hadde gått på Sund tidligere. I tillegg til at hun hadde hørt mye bra om Sund, så var det avgjørende at skolen hadde en god og anerkjent fotolinje. Det personlige kortet fra fotolæreren ved opptak styrket avgjørelsen.

Selv om hun flyttet hjemmefra, ble hun godt tatt vare på

Bjørn-Frode Løvlund hadde stor tro på at folkehøgskoleåret kom til å bli bra for Anna. – Jeg tenkte at selv om hun flyttet hjemmefra, ville hun bli godt tatt vare på, sier han. – Jeg tenkte at Sund-året ville være en fin overgang fra det å bo hjemme til å klare seg selv ute i verden.

Hun er blitt tryggere på seg selv

Pappa Bjørn-Frode Løvlund synes Anna er blitt tryggere på seg selv i løpet av skoleåret på Sund, i tillegg til at hun er blitt bedre til å ta bilder, selvsagt.

Skoleåret på Sund har vært veldig nyttig, sier Løvlund. – Hun har fått dyrket en interesse, som også kan bli yrkeskarrieren hennes. Hun har opplevd eventyret med fototur til California, hun har lært å klare seg selv, men i trygge rammer. Og i tillegg har hun fått massevis av nye venner, kjæreste og et stort sosialt nettverk.

Jeg vil absolutt anbefale andre foreldre å sende barna sine til Sund folkehøgskole, sier pappa Bjørn-Frode Løvlund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *