– Jeg var sliten og skolelei!

Sliten og lei av videregående begynte Andrea på Sund folkehøgskole høsten 2019. Her kan du lese hvordan det gikk. 

Året på Sund har vært så ubeskrivelig bra. Etter videregående var jeg sliten og skolelei, men på grunn av Sund og FN-linja har jeg virkelig klart å finne gleden i å lære og utforske. Det er noe unikt og forfriskende med å lære bare lære. Null press.

Selv om mange av elevene (på alle linjene) er skikkelig spente og gleder seg til studietur, (meg inkludert), merker man tidlig at det ikke er turen som betyr alt i løpet av  skoleåret. Alt det som skjer før og etter studieturen er også innmari viktig. Alle timene man bruker på å bli kjent med alle på skolen, det å utforske Inderøya, sitte i peisestua, spille spill, drikke kaffe. Det betyr så mye.

Ikke at studieturen ikke har noe å si, for meg var det helt fantastisk å kunne oppleve over en måned i vilt fremmede land og kulturer. Det som var så bra med studieturen vår, var at det var veldig opp til oss elevene hva vi ville få ut av turen. Studieturen var en fantastisk mulighet til å kunne planlegge en reise som kom til å være spennende og interessant for alle i klassen.

Jeg er skikkelig takknemlig for alle de erfaringene jeg har hatt og alt jeg har lært i løpet av året mitt på sund. Jeg har også fått livslange venner som betyr utrolig mye for meg, og minner som jeg alltid vil ha med meg.

Hilsen Andrea Kanutte Tømmeraas, elev på FN og Internasjonal politikk 2019 – 2020

Les om alle de andre linjene på Sund folkehøgskole!

Andrea og Janne – lærer på Foto

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *